Meld je aan voor de SFYN Academie '22

Datum:
1.11.2021
Tijd:
12:00
Locatie:
Via www.sfyn.nl/academie
Door:
SFYN NL
Kosten:

Ben jij nieuwsgierig naar oplossingen voor duurzamer en eerlijker voedsel? Durf jij kritisch te zijn naar jezelf en anderen én sta je open voor nieuwe ideeën? Wil jij bijdragen aan een beter eten voor iedereen? Dan is de SFYN Academie iets voor jou!

Onze klaslokalen en docenten? Van stal en akker tot start-up en fabriekshal, van teler en chef tot professor en directeur: de voedselketen zelf is onze leerschool. Gedurende een half jaar trekken we door heel Nederland voor workshops, colleges en gesprekken met boeren, vissers, wetenschappers, marketeers,
beleidsmakers en elkaar. Dat is soms spannend, vaak uitdagend, en altijd leerzaam: door de combinatie van verschillende achtergronden en invalshoeken verbreed je je netwerk en je blik. Daarnaast draag je bij aan het oplossen van praktische voedselvraagstukken door te werken aan een real-life case.

Onze deelnemers zijn net zo divers als ons programma. Jonge boeren en toekomstige regelgevers werken samen aan oplossingen, chefs kijken hun karbonades in de ogen en ontwerpers en managers zien hoe hun ontwerpen en keuzes het boerenland beïnvloeden – en andersom. Wat wij van jou vragen? Dat gaat niet om achtergrond of diploma’s; wél om een kritische en open blik, een nieuwsgierige houding, en, het belangrijkste, een krachtige motivatie. Onze deelnemers verschillen qua achtergrond, maar hebben hetzelfde doel: het verbeteren van het voedselsysteem.

Ben jij tussen de 18 en de 35 jaar en begaan met ons voedselsysteem? Schrijf je dan vóór 1 november 12:00 uur in voor de komende SFYN Academie!