Terug naar AGENDA

SFYN Utrecht

Food talk - Het verborgen voedselsysteem

Datum:
29.11.2022
Tijd:
19:15
Locatie:
Karma Kebab, Kanaalweg 50
Door:
SFYN Utrecht
Kosten:
€9,50

Op dinsdagavond 29 november om 19:15 organiseert SFYN Utrecht de Food Talk 'het Verborgen voedselsysteem' over vlees en zuivelvervangers.

Altijd al willen weten hoe vlees en zuivelvervangers gemaakt worden? Dit is jouw kans! Tijdens deze Food Talk vertellen de drie bedrijven Karma Kebab, Caldic en Respect Farms hoe zij vlees (en/of zuivel)vervangers maken. Aan het eind zal er ook een ronde tafel opdracht zijn waarbij je na kan denken over een oplossing van een van hun problemen waar ze tegenaan lopen.


De bedrijven

Karma Kebab begon met het maken van plantaardige snacks voor op festivals. Zij maken kebab van knolselderij nu en staan nu zelfs in de KVK top 100!

Caldic is een distributeur met veel kennis van ingrediënten. Naast het leveren van ingrediënten, levert Caldic ook advies over hoe deze toe te passen zijn. Hiermee kunnen allerlei verschillende producten gemaakt worden zoals vlees en zuivelvervangers. Vele vleesvervangers bevatten een aantal ingrediënten die afkomstig zijn van Caldic.

RespectFarms helpt boeren om hun business te diversifiëren door het maken van kweekvlees. Alhoewel kweekvlees nog niet is toegestaan voor consumptie kunnen zij je veel bijbrengen over kweekvlees!

Informatie

Starttijd: 29 november om 19:15 inloop en om 19:30 start

Duur: tot 22:00

Locatie: Karma kebab, kanaalweg 50 Utrecht

Kosten: €9,50 (inclusief één consumptie)


Schrijf je in via dit formulier!


NB: Heb je op de dag zelf Corona-achtige klachten en nog geen negatieve testuitslag? Dan willen we je vragen om je af te melden via productie.utrecht@sfyn.nl. Wij werken dit evenement zonder refund.